Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bahçeşehir'de Kanlı Hesaplaşma: 2 Ölü, 2 Yaralı

01 Nisan 2021 - 11:17
Biz Yazmadıysak Haber Değildir
AVCILAR HABER MERKEZİ
Avcılar’da  yaşananlardan anında haberdar olmak istiyorsanız adresiniz ... www.avcilarhabermerkezi.com    
#HerŞeyAvcilarİçin​
#SonDakika​
Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler, Ekonomi Haberleri, Siyaset Haberleri, Yaşam Haberleri, Sağlık Haberleri, Eğitim Haberleri, Dünya Haberleri


Bahçeşehirde saat 18 sıralarında meydana gelen olayda Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde bir restoranda bir araya gelen Gürcistan ve Çeçenistan uyruklu grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Grup arasında yaşanan sözlü tartışma sonrası 2 grup birbirlerine silahla ateş açtı.

 Açılan ateş sonucu Çeçenistan uyruklu 4 kişi yaralandı.
Olay yerinde yaşanan silahlı çatışma sonrası sesleri duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar sonrası olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek çevreyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde bulunan yaralılara yaptıkları ilk müdahalede 2 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralı diğer 2 kişi ise ambulans ile çevredeki hastanelere kaldırıldı.



Özel harekat polislerinin sevk edildiği bölgede çalışma yapan polis ekipleri şüpheli gördükleri bir şahıs ve otomobil üzerinde inceleme yaptı. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan şahısları yakalamak için çevrede geniş çaplı operasyon başlattı.
Polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından hayatını kaybeden ve kimlikleri öğrenilemeyen 2 kişi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Haber Marmara:https://www.habermarmara.com.tr/​
Avcılar Haber Merkezi:https://www.avcilarhabermerkezi.com/​
Twitter Hesabımız: https://twitter.com/AvcilarHaberMer​
Twitter Hesabımız: https://twitter.com/HbrMarmara​
Facebook Sayfamız:https://www.facebook.com/avcilarhaber​...
Facebook Sayfamız:https://www.facebook.com/MedyaMRT/